lördag 19 februari 2011

Halv 8 hos Östmans

Jag älskar programmet Halv åtta hos mig, jag är ingen fena alls i köket men jag tänker göra ett försök på 3 av recepten från programmet till middag ikväll.
Nyfikna på recepten? Klicka på respektive namn så hittar ni dem.  

Detta är kvällens meny:

Jordärtskockssoppa med kantarellterrine och knaperstekt sidfläsk




Baconlindad oxfilé med potatisstrudel och körsbärssås


Het ananascocktail med co-coglass


4 kommentarer:

  1. Hur gifte sig smakerna med varann? Har du odlat ananasen i ditt egna växthus? Har du blåst glasen själv? Är det ditt porslin?
    Funderar på om jag ska vara snäll eller ärlig i min poänggivning???
    -Jag är ärlig!!!
    -Du är en 10-poängare!

    SvaraRadera
  2. Har du inte blandat ihop såserna ska det vara körsbärssås till varmrätten om man läser menyn så tycker jag att redan vid potatisstrul nä vad står det potatis....ja något ser det ut att va galet.Å vem bjuder man på coco glass kan vara känsligt.Men helt klart 9,5 poäng (om man varit med så tror jag poängen hade varit högre)KRAM (Helge s.)

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha...helt rätt! Körsbärssåsen var till varmrätten, du skulle ha varit här och smakat, de gifte sig väl i munnen!! Tyvärr tillät inte mitt dåvarande tillstånd att bjuda på desserten. (kan ha ngt att göra med dagen-efter-kvällen-före) Ananasen hade jag pallat hos grannen som JA hade odlat den i sitt växthus, och glasen hade jag blåst(all damm ur innan servering).

    SvaraRadera
  4. Porslinet var inte direkt mitt egna men som du ser Camilla i senare inlägg så är jag på G att skaffa mitt eget.

    SvaraRadera